Att föreviga kärleken är prio #1

Det hände vid ett tillfälle att jag fick frågan “måste jag gifta mig en gång till för att fotas av dig?” Det var ju en klurig fråga, ställd med glimten i ögat, men som jag vid den tidpunkten inte riktigt visste hur jag skulle besvara. Nu, några år senare vet jag förstås hur jag skulle svarat: “Nej, vet du vad, jag förevigar gärna den kärleken som existerar mellan er fortfarande”. Ja, varför inte? Att mina bilder kan stärka kärleken mellan de jag fotar är mitt största mål, huvudsakligen genom bröllopsbilder, men jag fotar också mer än gärna parfotograferingar som denna.

På bilden ser du Katharina och Daniel, som rest ända från Dubai till Norge för att återvända till Fredtun, en plats fylld av många goda minnen för dem.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.