Att fotografera intima bröllop

Jag har varit lyckligt lottad som fått fota en handfull intima bröllop. Att jag, som en ”främling”, fått brudparets förtroende att föreviga deras personliga och lilla bröllop säger något. Det säger något om hur viktiga bröllopsbilderna är för dem. För det kan vara ett svårt beslut att låta en främling komma in i en liten tillställning. Därför känns det bara ännu mer betydelsefullt varje gång jag får tillfälle att fotografera mindre bröllop. Och det fascinerande är när jag inser att vi faktiskt inte känns som främlingar för varandra. En vänlig atmosfär kan förena främlingar.

Se bilder från några intima bröllop jag har fotat:

Ida la ve Magnus i Jäckvik

Melissa la ve Nicklas i Bjurholm

Sofia la ve Espen i Norrbyn

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.