Porträtt i kvällsljuset

En av fördelarna med en längre fotografering är att vi får möjligheten att fota i det vackra kvällsljuset. När jag får vara med under en större del av dagen kommer jag vara tillgänglig för att fota porträtt även under kvällen. Då kan vi passa på att smita ut från festlokalen när det finns en lucka i programmet. Men hur kan jag säga på förhand att kvällsljuset kommer bli vackert, undrar du kanske. Ingen människa kan kontrollera vädret, och alltså inte heller garantera någon solnergång. Men vare sig det blir någon solnergång eller inte, så är kvällsljuset mjukt och underbart att fota porträtt i.

Reaktionerna jag fått från brudpar som varit med om detta har varit väldigt positiva. Inte bara för att de fått unika bröllopsbilder, men också för att de tyckte det var skönt att ta en kort paus från festen. En bröllopsfest innebär många timmar inomhus med gästerna, och fler har uppskattat att få lite frisk luft och en stund för sig själv. Och att få en sådan stund för sig själv i det stämningsfulla kvällsljuset blir förstås bara ännu mer speciellt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.