Idylliskt herrgårdsbröllop på Baldersnäs Herrgård i Dalsland

Stine + Stian

Hur underbart är det inte när någon ber en att resa tillbaka till en plats man längtat efter att återkomma till? Ända sedan jag var på Baldersnäs Herrgård för fyra år sedan har jag velat resa tillbaka. Jag är så tacksam för att Stine och Stian valde just denna plats, och att jag fick föreviga Stine och Stians minnen för livet. Vissa bröllop är extra känslosamma – detta var ett sådant, med alla tårar, leenden och skratt. Det är svårt att inte bli berörd.

Denna plats är speciell för mig på ett annat sätt också. Båda gångerna jag har fått resa dit har det nämligen varit norrmän som gift sig där. Vem hade väl trott att jag, som uppvuxen i Norge och flyttat till “söta bror” (som vi norrmän kallar Sverige), skulle få tillfälle att föreviga kärlek mellan norrmän i Sverige? Och dessutom inte bara en gång, utan två gånger på samma ställe? En förklaring är att Baldersnäs Herrgård i Dalsland ligger väldigt nära norska gränsen och är en attraktiv plats för norrmän att resa till för att gifta sig. Ja, Sverige kan faktiskt vara exotiskt för norrmän, det är inte bara tvärtom!

Och det är inte att undra på att de väljer Baldersnäs, för det är en otroligt vacker plats som jag hemskt gärna reser tillbaka till många fler gånger.

Här är några ord från Stine och Stian efter de mottagit sina bröllopsbilder:

Vi har bare positivt å si om Bjarte Edvardsen. … Under selve bryllupet fikk han oss til å slappe av og få frem naturlige bilder med flott natur. Under selve vielsen og mingelen etterpå blandet han seg med gjestene og fikk mange flotte bilder av oss og gjestene. … Vi fikk også tilsendt et flott album. Vi fikk være med å velge ut bildene vi ønsket å ha med her. Det var ikke lett, da det ikke var et eneste bilde vi ikke var fornøyd med! Vi anbefaler virkelig Bjarte Edvardsen hvis du ønsker naturlige, profesjonelle og flotte bilder utført av en profesjonell fotograf. Godt samarbeid, og til å stole på.

Brudklänning: Kristins Brudesalong i Oslo / Brudbukett: Annas Design / Brudgummens kläder: Nordavind of Norway (köpt hos House of singels i Bergen) / Hatt: Cavaliere / Frisør: Frisyrateljén Pia Svensson / Makeup: Anne Singsaas Magnussen / Präst: Torsten Wassenius (Stenby pastorat) / Musiker og solist: Helena Olsson / Brudbil: Porsche / Catering: Baldersnäs Herregård / Dekoration: Stine Lien Magnussen (bruden själv!)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mike Johnson 3 March, 2020 at 19:48

    Kanonfina bilder i utsökta miljöer.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.