Bröllopsfotografering i båt

Jag vill gärna dela med mig av bröllopsidéer jag har fått vara med om att realisera. Det känns passande att börja med att berätta om då jag fotograferade Sofia och Espen i en båt. Medan jag letade efter lämpliga och vackra platser i Norrbyn i Västerbotten innan deras bröllopsfotografering upptäckte jag att de hade två båtar nere i viken. Omedelbart tänkte jag att båterna kunde användas för att få idylliska och annorlunda bröllopsbilder. “Jag ser att ni har en båt – ska jag fota er när ni sitter i den?” frågade jag efter min upptäcktsfärd. “Ja!”. Det är väldigt trevligt när det är okrångligt att planera in spontana idéer för bröllopsfotograferingen. En liten stund senare satt Sofia och den roddande brudgummen Espen i en båt, i den andra jag och min roddande assistent (brudens bror), alla fyra på väg ut i solnergången i viken.

“En helt vanlig dag på jobbet”. Eller inte. För just detta är ju det som är så givande med att vara bröllopsfotograf: Att den ena dagen inte är den andra lik.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.