Bröllopsfotografering i Örnsköldsvik. Bröllop i Själevad.

Bröllopsfotograf i Norrland

Petra + Björn

Varför ska man prioritera bröllopsbilder? Visst, man kan försöka hämta fram några enstaka goda minnen från en händelse ur sitt eget minne. Men styrkan i fotografier är att de förtydligar de minnen du redan har och framkallar ännu fler minnen som du annars skulle glömt. Och styrkan i just bröllopsfotografier är att de framkallar minnen som alla kretsar kring er kärlek – som visar hur den ser ut. De visar vad ni äger och har tillsammans: Bandet och kärleken.

Petra och Björn kom gående mot mig på en skogsstig i Själevad. Redo för fotograferingen med en härlig livsglädje. Det jag tar med mig från den här dagen är vikten av att göra det bästa ut av situationerna man hamnar i – även oschysst bröllopsväder. Och varför inte lämna vigseln genom att cykla iväg på en tandemcykel? Jag uppskattar denna livsglädje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.