Mysigt och intimt bröllop i Jäckvik i episka Lappland

Ida + Magnus

Ida och Magnus bröllop i den lilla fjällbyn Jäckvik påminner mig om att alla bröllop är unika. Och det är inte så konstigt. För inga människor är likadana, och ingen kärlek mellan två människor är likadan. Därför är all kärlek unik. Vad jag gillar är när detta unika också får prägla bröllopet.

Och reser man väldigt långt, inte bara i kärlekens väg, men också på bilvägar så blir bröllopet genast ännu mer unikt. Ida och Magnus vågade göra sitt bröllop avskalat, enkelt och personligt. Just att låta det personliga få prägla ett bröllop är något som gör att det sitter starkare kvar i minnet.

Flera timmar går på resan. En och annan ren korsar vägen. Förväntningar ligger i luften medan ständigt nya lappländska vyer dyker upp och passerar förbi. Och så! Så kommer man fram till Jäckvik – platsen där drömmarna och förväntningarna ska förverkligas. Till det yttre händer det kanske i enkelhet, men till det inre sker det i en personlig och känsloladdad storhet.

ida-magnus-08ida-magnus-11ida-magnus-12ida-magnus-13ida-magnus-14ida-magnus-15ida-magnus-16ida-magnus-19ida-magnus-20ida-magnus-21ida-magnus-23ida-magnus-24

Detta var mitt första riktiga möte med Lappland. Jag är tacksam att Ida och Magnus bjöd mig in till denna vilda, utsträckta och fascinerande del av Sverige. Jag reser mer än gärna till Lappland igen för att föreviga kärlek.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.