Bröllopsfotografering

Såhär jobbar jag

Bröllopsbilder ska vara äkta och naturliga tycker jag. Det handlar inte om att ni ska försöka “prestera” något. Nej, bara var er själva. Och njut av stunden tillsammans. Det är då magin uppstår.

Når ni bokar mig så får ni både en dokumentärfotograf och en porträttfotograf. Det kommer ni att märka även när jag fotar porträtt. Då varierar jag mellan att vägleda er och att låta er få vara i er egen värld. Kommunikation är viktigt, men jag vill också fånga äkta ögonblick. Jag strävar efter att ta bilder som känns lugna och naturliga. Jag varierar mellan att stå nära och från längre håll. Det är för att ni både ska få porträttbilder och “landskapsporträtt” där ni två smälter in i det vackra norrländska landskapet.

Men jag fotar inte bara porträtt, utan gärna även vigseln, festen och allt däremellan. Under resten av dagen är mitt fokus att föreviga så mycket som möjligt av det som händer, både stora och små ögonblick.

Detta erbjuder jag

Jag erbjuder olika paket så att ni kan välja hur länge under dagen ni vill att jag ska vara med. Och oavsett vilket paket du vill ha så innehåller det ett helt unikt trä-USB och ett eget webbaserat bildgalleri där ni får tillgång till era bröllopsbilder i högupplöst format.

I galleriet kan ni både se en slideshow, bläddra genom och favoritmarkera bilderna. Ni kan även ladda ner era bilder eller rentav beställa förstoringar, album och andra produkter enkelt och smidigt direkt från galleriet. Det går även bra att dela galleriet med nära och kära. Så bildgalleriet har egentligen allt man kan begära av olika funktioner.

Min förhoppning är att ni ska få användning för era bilder på många olika sätt. Det är lättare att uppskatta bilder som inte bara är digitala, utan som också hänger på väggen eller finns i ett album som ni kan titta i när som helst. Album kan ni designa själva i webbgalleriet eller ni kan beställa albumdesign av mig. Jag hjälper er gärna med att hitta rätt produkt och jag finns tillgänglig för er som kundtjänst genom hela processen, om ni skulle ha funderingar eller vill ha hjälp med något.

Här fotar jag

Jag utgår från Vindeln i Västerbotten – på gränsen mellan inland och kust. Härifrån reser jag gärna många mil genom den norrländska naturen för att föreviga er stora dag. De senaste åren har jag fotat bröllop i Bjurholm, Brännland, Docksta, Jäckvik, Lövånger, Luleå, Piteå, Råneå, Sundsvall, Umeå, Vindeln, Vännäs och Örnsköldsvik. Men det finns fortfarande många fler kända och okända platser jag hoppas att få resa till, både i inlandet och längs kusten.

“Men fotar han endast i Norrland?” kanske du undrar. Du är varmt välkommen att höra av dig även om ditt bröllop skulle vara längre söderut eller rentav utomlands. Förut har jag till exempel fotat bröllop i vackra Dalsland och flera gånger i Norge, där jag har mina egna rötter.

Vad vill du ha kvar när bröllopsdagen är över? När ni har skrattat, gråtit, myst och dansat? Genom bröllopsbilder kan ni när som helst återkomma till allt det där. Ni kan påminnas vad ni äger och har tillsammans. Bröllopsbilder är helt unika, för de har en kraft och förmåga att stärka er kärlek och ert förhållande.


Utforska mer bröllopsbilder